Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Daddelkuler med Runa og Ingrid

Disse daddelkulene er perfekt å lage og fryse ned, så har du alltid en god snack tilgjengelig.

Daddelkuler med Runa og Ingrid

Slik lager du daddelkuler

Vil du teste Ingrid sine daddelkuler? Her er det bare å prøve deg frem, eller følge fremgangsmåten til Ingrid og Runa i videoen under. 

 

Dette trenger du:

  • 2 deler dadler
  • 1 del cashewnøtter
  • 1 del kokosmasse
  • En klype salt
  • Topping, for eksempel kokosmasse eller kakao
Bruk samme måleenhet for å finne størrelsesforholdet, for eksempel 2 dl dadler, 1 dl cashewnøtter og 1 dl kokosmasse. Her er det mengden du ønsker å lage som bestemmer hvor mye du trenger. 
 

Slik går du frem

  1. Ta steinene ut av dadlene, og bland alle ingrediensene i en foodprosessor. Kjør til du får en deig som kan rulles sammen. 
  2. Ta litt deig, og rull sammen til en kule.
  3. Rull kulene i din favorittopping, så er det bare å nyte!

Tips

Frys ned kulene før du tar på topping. Da kan du ta dem opp når du får lyst, la dem tine litt, rull dem i topping, og nyt.