Fem veganske oppskrifter med VegMe
Å spise plantebasert er ikke så vanskelig når det finnes gode alternativer i ferskvaredisken. Her er våre beste veganske oppskrifter.
Om du er veganer eller bare ønsker å spise et par veganske måltider i uken, er disse veganske oppskriftene enkle å lage og fulle av smak.
Ønsker du ytterligere inspirasjon, ser du alle våre vegetariske oppskrifter her – flere av disse kan med enkle justeringer også lages som veganske retter.
5 veganske oppskrifter med VegMe
Buddhabowl med chilimajones
Om du bare ønsker noe enkelt å lage til middag eller lunsj, bør du prøve vår buddhabowl med chilimajones. Du lager buddhabowl med VegMe pulled marinert og en eggfri majones. Kok ris, stek VegMe pulled marinert og hakk opp resten av ingrediensene, kjapp og enkel hverdagsmat med masse smak.
Veganboller med hasselbackpoteter og pepperrotkrem
Er du glad i poteter og ønsker en mer fargerik vri på husmannskost, bør du teste veganboller med hasselbackpoteter og pepperrotkrem. Ikke bare får du en spennende vri med fiken og granatepler, men middagen gir også lite oppvask ettersom alt stekes på samme brett i ovnen.
Retten lager du med VegMe vegoboller, som har en fin konsistens og balansert smak. En vegansk søndagsmiddag du trolig vil lage igjen og igjen.
Veganske karbonader med stekt løk
Karbonader med stekt løk er en hverdagsklassiker, gjerne servert med kokte poteter og grønnsaker. Også veganske karbonader går rett hjem hos de aller fleste.
Hva du velger å servere det sammen med velger du helt selv, kanskje en frisk salat om du ønsker å holde det grønt og gi retten litt krønsj? Karbonadene lages av VegMe formbar vegodeig.
Se vår oppskrift på veganske karbonader med stekt løk her
Vegansk “bulgogi”
Bulgogi er opprinnelig marinert kjøtt med mye smak fra det koreanske kjøkken. Vår variant av retten er inspirert av disse smakene, og laget med VegMe pulled marinert. En smaksrik rett som også fungerer som alternativ til fredagstacoen, eller du kan servere den som en av flere småretter i selskap.
Gå til oppskrift på vegansk “bulgogi”
Chili Sin Carne
Chili sin carne med VegMe vegodeig er en plantebasert vri på Chili con carne. Denne plantebaserte varianten toppet med frisk koriander, lime og finhakket chili er vegansk. Dette er en enkel gryte som det er lett å lage ekstra store porsjoner av.