Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Norsk crispisalat året rundt

Norsk salat året rundt!

Vi elsker norske grønnsaker! Visste du at crispisalaten er norsk hele året? Den dyrkes nemlig i veksthus hos mange av våre dyktige produsenter.

Crispisalat gir farge og krønsj, både til hverdags- og helgemiddagen. Uansett hva du liker - crispisalaten gir måltidet et ekstra grønt og sunt løft! 

Kos-Dere (1).png

Sveip for oppskrifter med norsk crispisalat

Oppskriftsliste 1

Søt og mild

Crispisalaten er en krysning mellom isberg- og friséesalat. En søt og mild smak, med en sprø konsistens! 

Gir deg energi

Crispisalaten gir deg B-vitaminet folat, kalium og massevis av kostfiber. Disse næringsstoffene er viktige for kroppen, blant annet hjelper folat immunforsvaret og gir deg energi.  

Sveip for oppskrifter

Lokalt

Dyrket av 16 dyktige produsenter spredt rundt i hele landet, hvorav 14 av disse dyrker i veksthus. 

Lær mer om norsk sesong!

I sesongkalenderen kan du se når de norske råvarene er klare! I tillegg til at sesongbaserte råvarer topper smaken, er det bærekraftig å kjøpe kortreiste varer fra den norske bonden.

  • Velg måned