Norsk crispisalat året rundt
Norsk salat året rundt!
Vi elsker norske grønnsaker! Visste du at crispisalaten er norsk hele året? Den dyrkes nemlig i veksthus hos mange av våre dyktige produsenter.
Crispisalat gir farge og krønsj, både til hverdags- og helgemiddagen. Uansett hva du liker - crispisalaten gir måltidet et ekstra grønt og sunt løft!
Sveip for oppskrifter med norsk crispisalat
Oppskriftsliste 1
Søt og mild
Crispisalaten er en krysning mellom isberg- og friséesalat. En søt og mild smak, med en sprø konsistens!

Gir deg energi
Crispisalaten gir deg B-vitaminet folat, kalium og massevis av kostfiber. Disse næringsstoffene er viktige for kroppen, blant annet hjelper folat immunforsvaret og gir deg energi.
Sveip for oppskrifter
Lokalt
Dyrket av 16 dyktige produsenter spredt rundt i hele landet, hvorav 14 av disse dyrker i veksthus.
Lær mer om norsk sesong!
I sesongkalenderen kan du se når de norske råvarene er klare! I tillegg til at sesongbaserte råvarer topper smaken, er det bærekraftig å kjøpe kortreiste varer fra den norske bonden.

Hokkaidogresskar

Spagettigresskar

Aspargesbønner

Snittebønner

Sukkererter

Voksbønner

Blomkål

Brokkoli

Hodekål

Kinakål

Spisskål

Gul løk

Purre

Salatløk

Vårløk

Gulrot

Kålrot

Knutekål

Nepe

Pastinakk

Persillerot

Reddik

Rødbete

Cherrytomat

Juanita

Klasetomat

Mini plommetomat

Plommetomat

Rund tomat

Basilikum

Dill

Estragon

Gressløk

Karse

Kjørvel

Koriander

Mynte

Oregano

Persille

Rosmarin

Salvie

Sitronmelisse

Timian

Blåbær

Bringebær

Jordbær

Moreller

Rips

Solbær

Stikkelsbær

Arielle

Asterix

Mandelpotet

Rutt

Solist

Hassel

Crispisalat

Hjertesalat

Hodesalat

Isbergsalat

Rapidsalat

Romanosalat

Ruccula

Rød og grønn lollo

Agurk

Fennikel

Squash
