Asparges Asparges er en grønnsak med nøtteaktig smak. Den forbindes ofte med helgemat, men er rask å tilberede, som gjør at den passer godt til ukens middager også. Les mer
Aubergine Aubergine er en spennende grønnsak med mange bruksområder. I likhet med squash trekker den til seg smak og aroma fra det den tilberedes med, som gjør at den kan krydres og tilpasses mange ulike kjøkken. Les mer
Avokado Avokado er en anvendelig grønnsak med en fløyelsmyk konsistens. Den spises rå og kan brukes i mange ulike retter. Les mer
Blomkål Blomkål er en sprø grønnsak med søt og pepperaktig smak. Den er rask å tilberede og kan serveres på en mengde ulike måter. Les mer
Corno-paprika Corno-paprika er en mild og sprø spisspaprika med mange bruksområder. Den brukes mye i det italienske kjøkkenet og kan både grilles, stekes og ovnsbakes med spennende krydder. Les mer
Padron Padron-paprika, eller pimientos de padrón, er en liten grønn paprika med mye smak. Padron er oppkalt etter regionen der de tradisjonelt ble dyrket, i Padrón, Galicia i Nordvest-Spania. Les mer
Squash Squash er en frisk og anvendelig grønnsak med nøytral smak. Den trekker lett til seg smaken fra det den blandes med. Les mer
Søtpotet Søtpotet er, til tross navnet, ikke i slekt med poteten, og smaker søtere enn den norske klassikeren. Les mer
Søt spisspaprika Søt spisspaprika er en sprø grønnsak med mild smak og mange bruksområder. Den er like god rå som varmebehandlet, noe som gjør den utrolig anvendelig. Les mer
Tomater Tomat er en saftig og smakfull grønnsak som kommer i mange ulike størrelser og farger. Tomaten spiller en viktig rolle i det italienske kjøkkenet og kan tilberedes på mange forskjellige måter. Les mer
Vårløk Vårløk er egentlig bare små løk som ikke er fullt utvokst enda. Denne milde og søte løken er utrolig anvendelig og kan brukes i alt fra wok til suppe. Les mer