Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Bakt Corno-paprika til taco

Bak Corno-paprika og prøv den i en klassisk taco! Server med guacamole, stekt kylling og syltet rødløk til.

  • 2 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Bakt Corno-paprika til taco

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 2 stk. corno-paprika*
    • olivenolje*
    • salt*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Vask og tørk paprikaene.
  2. Legg dem på et stekebrett med bakepapir.
  3. Ringle over litt olivenolje og litt salt.
  4. Bak i ovnen på 200 grader til skinnet begynner å bli brunt og løsner.
  5. Legg paprikaene i kaldt vann og fjern skinnet. Fjern også stilk og frø.
  6. Topp tacoen med bakt corno i fine strimler.

Næringsinnhold