Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Pizza med asparges

Asparges blir ordentlig godt på pizza! Topp med spekeskinke og revet parmesan.

  • 1 porsjoner
  • 30 minutter
  • Lett
Pizza med asparges

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • grønn asparges
    • pizzabunn*
    • tomatsaus, tykk
    • mozzarella, fersk, revet
    • basilikum*, frisk
    • olivenolje*
    • flaksalt*
    • spekeskinke*, i tynne skiver
    • parmesan*, revet
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Varm ovnen til 250 grader.
  2. Skjær av de nederste 2–3 cm på aspargesen og del aspargesen i jevne biter, og gjerne på langs også.
  3. Smør tomatsausen på pizzabunnen og dryss over osten. Fordel aspargesen, dryss over noen basilikumblader og drypp over litt olivenolje. Dryss over en liten klype salt og stek pizzaen midt i ovnen til den er gyllen og sprø, ca. 8–10 minutter
  4. Topp den nystekte pizzaen med tynne skiver spekeskinke og litt revet parmesan før servering.

Næringsinnhold