Pizza med asparges
Asparges blir ordentlig godt på pizza! Topp med spekeskinke og revet parmesan.
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- grønn asparges
- pizzabunn*
- tomatsaus, tykk
- mozzarella, fersk, revet
- basilikum*, frisk
- olivenolje*
- flaksalt*
- spekeskinke*, i tynne skiver
- parmesan*, revet
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Varm ovnen til 250 grader.
- Skjær av de nederste 2–3 cm på aspargesen og del aspargesen i jevne biter, og gjerne på langs også.
- Smør tomatsausen på pizzabunnen og dryss over osten. Fordel aspargesen, dryss over noen basilikumblader og drypp over litt olivenolje. Dryss over en liten klype salt og stek pizzaen midt i ovnen til den er gyllen og sprø, ca. 8–10 minutter
- Topp den nystekte pizzaen med tynne skiver spekeskinke og litt revet parmesan før servering.