Verdens enkleste tapasrett
Pannestekte padron er verdens enkleste tapasrett – slik lager du det!
Padron er nytt i norske butikkhyller og er virkelig en grønnsak å holde utkikk etter. Den er som skapt for tapas ettersom at den tilberedes på kort tid og kan spises akkurat slik den er. Et bedre tilskudd til tapasbordet skal du lete lenge etter!
Slik gjør du det
- Skyll padron og fjern stilken hvis det er ønskelig. Det kan faktisk være lurt å beholde stilken, slik at man kan bruke den til å holde i når man spiser.
- Varm opp en panne med litt olivenolje og stek padron på høy varme til de faller sammen og har fin stekeskorpe.
- Fjern pannen fra varmen og legg padron på en tallerken. Dryss over havsalt og server.
Padron kan serveres som den er med havsalt, men er også skikkelig god med ulike sauser eller dip. Prøv den for eksempel med aioli, chilimayo eller denne superenkle dressingen.
Padron fra Season får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob's og KIWI.