![Estragon](/siteassets/fotoware/2021/9/estragon_j3a0847.jpg?height=210&mode=crop)
Slik tilbereder og bruker du estragon
Med sin unike smak, av pepper og anis, skiller denne urten seg ut. Prøv den, så blir den kanskje din nye favoritturt!
![Slik tilbereder og bruker du estragon](/siteassets/fotoware/2022/6/estragon_j3a0847.jpg?width=1300&height=620&mode=crop)
Hvordan bruke estragon?
- Skyll urten i kaldt vann, og fjern bladene fra stilken.
- Hakk urten, etter eget ønske.
- Bruk estragon som en herlig smakstilsetning i salater og marinader. Du kan også servere hele, friske estragonblader til kylling, kalv, fisk og poteter.
Psst! Visste du at estragon en selvfølge i bernaisen?
Relaterte produkter
![Estragon](/siteassets/fotoware/2021/9/estragon_j3a0847.jpg?height=210&mode=crop)