Daddelkuler med Runa og Ingrid
Disse daddelkulene er perfekt å lage og fryse ned, så har du alltid en god snack tilgjengelig.
Slik lager du daddelkuler
Vil du teste Ingrid sine daddelkuler? Her er det bare å prøve deg frem, eller følge fremgangsmåten til Ingrid og Runa i videoen under.
Dette trenger du:
- 2 deler dadler
- 1 del cashewnøtter
- 1 del kokosmasse
- En klype salt
- Topping, for eksempel kokosmasse eller kakao
Bruk samme måleenhet for å finne størrelsesforholdet, for eksempel 2 dl dadler, 1 dl cashewnøtter og 1 dl kokosmasse. Her er det mengden du ønsker å lage som bestemmer hvor mye du trenger.
Slik går du frem
- Ta steinene ut av dadlene, og bland alle ingrediensene i en foodprosessor. Kjør til du får en deig som kan rulles sammen.
- Ta litt deig, og rull sammen til en kule.
- Rull kulene i din favorittopping, så er det bare å nyte!
Tips
Frys ned kulene før du tar på topping. Da kan du ta dem opp når du får lyst, la dem tine litt, rull dem i topping, og nyt.