Digge oppskrifter med avokado Avokado en perfekt ingrediens i alt fra salater og smørbrød til smoothies og guacamole. Les mer
Stekte padron med havsalt Denne retten er perfekt som enkel forrett eller en liten snack. Du kan lage den på bare 10 minutter! Les mer
Slik tilbereder og bruker du urter Urter er velduftende og aromatiske, og hovedregelen er enkel: Bruk masse! Lær mer om bruksområdet til de ulike urtene, og se kokkens tips til hvordan du kan lage urtesmør, pesto, urtesalt og myntesukker. Lær mer om urter
Runa og Gunhilds kjøkken Prøv disse spennende oppskriftene med gulrot, løk og spisskål. Runa Kvendseth og Gunhild Stordalen gir deg sine tips til hvordan du kan lage smakfulle, næringsrike retter! Les mer
Gresskartaco med Runa og Ingrid Prøv en superdigg og fargerik gresskartaco, full av gode smaker. Les mer
Slik tilbereder du rotgrønnsaker Dette er manges favoritt-tilbehør. Det smaker nydelig, er utrolig enkelt å lage og passer til alt. Les mer
Slik koker og damper du brokkoli Brokkoli skal ha spenst når den serveres, og bør kokes raskt opp, eller dampes! Da beholder den sin herlige farge, smak og konsistens. Les mer
Hvordan tilberede grønn asparges Du kan tilberede asparges på mange spennende måter. Prøv å koke, dampe, riste eller blansjere grønn asparges. Det ser lekkert ut og smaker fantastisk! Les mer
Slik koker du rosenkål Det er lett å lykkes med rosenkål. De smaker deilig alene, men passer også supergodt sammen med andre grønnsaker. Les mer
Slik tilbereder du hvit asparges Asparges har en ekte og ren smak, som er fantastisk rik og intens. Les mer
Slik tilbereder du blomkål Det er superenkelt å lage perfekte kokte eller dampede blomkålbuketter! Les mer
Slik moser du poteter Hjemmelaget potetstappe er absolutt digg, og kjempelett å lage! Mandelpoteter, og andre melne poteter, egner seg spesielt godt til mos. Les mer
Slik tilbereder du nypoteter Herlige nypoteter er friske og gule, både på utsiden og innsiden. De er også utrolig ferske, smakfulle og enkle å tilberede. Les mer
Slik koker du poteter Poteten er en skikkelig tradisjonsrik godbit, som er superenkel å tilberede. Men hvor lenge skal de egentlig koke? Les mer om koking av poteter
Slik tilbereder du tomater I Italia spises det ekstra mye av denne deilige, friske og saftige grønnsaken. Hiv deg på tomattrenden, du også.
Slik deler og kutter du avokado Spiseklare avokadoer er myke, med kremkonsistens. Smaken er supergod, mild og litt nøtteaktig.
Slik tilbereder du løk Løk finnes i flere ulike farger og fasonger, og passer til så mye forskjellig. Prøv den grillet, bakt eller stekt.
Slik deler og kutter du mango Mango er en av verdens mest populære frukter, fordi den er så god. Slik deler du den! Les mer
Slik deler og kutter du melon Det finnes mange friske og smakfulle meloner, som er superenkle å servere. Les mer
Slik deler og kutter du papaya Papaya er både søt og mild, med en nydelig farge! Prøv å servere den i båter med litt lime på. Les mer
Slik griller du vannmelon Vannmelonen er søt og god, med et skikkelig smakfullt fruktkjøtt. Perfekt som den er, eller grillet! Les mer
Slik deler og kutter du avokado Spiseklare avokadoer er myke, med kremkonsistens. Smaken er supergod, mild og litt nøtteaktig. Les mer
Skylling av frukt og grønnsaker Å skylle grønnsaker er viktig, superlett og gøy for store og små. Les mer
Slik tilbereder du tomater I Italia spises det ekstra mye av denne deilige, friske og saftige grønnsaken. Hiv deg på tomattrenden, du også. Les mer
Slik lager du foliebakte grønnsaker Grønnsaker i folie er superenkelt, raskt og alle liker det. Les mer
Slik tilbereder du rotgrønnsaker Dette er manges favoritt-tilbehør. Det smaker nydelig, er utrolig enkelt å lage og passer til alt. Les mer
Slik tilbereder du løk Løk finnes i flere ulike farger og fasonger, og passer til så mye forskjellig. Prøv den grillet, bakt eller stekt. Les mer
Slik tilbereder du søtpotet Søtpotet kan brukes til absolutt alt, og er superlett å tilberede! Les mer
Slik skreller du ingefær Ingefær passer til så mye forskjellig, men hvordan skal den skrelles? Les mer
Slik tilbereder du squash Squash er kjempegodt, og kan grilles, wokkes og spises rå. Slik kutter du den! Les mer
Slik tilbereder du fennikel Det er så lett å tilberede fennikel, og smaken er ypperlig til både kjøtt og fisk. Les mer
Slik tilbereder du kale Kale er den engelske betegnelsen på bladkål, som grønnkål, rød grønnkål, svartkål og flower sprout. Les mer
Slik tilbereder du rosettkål Flower sprout eller rosettkål er en velsmakende og allsidig kål, som pryder salaten din. Les mer
Slik tilbereder du hvit asparges Asparges har en ekte og ren smak, som er fantastisk rik og intens. Les mer
Slik tilbereder du blomkål Det er superenkelt å lage perfekte kokte eller dampede blomkålbuketter! Les mer
Slik koker du rosenkål Det er lett å lykkes med rosenkål. De smaker deilig alene, men passer også supergodt sammen med andre grønnsaker. Les mer
Slik koker og damper du brokkoli Brokkoli skal ha spenst når den serveres, og bør kokes raskt opp, eller dampes! Da beholder den sin herlige farge, smak og konsistens. Les mer
Hvordan tilberede grønn asparges Du kan tilberede asparges på mange spennende måter. Prøv å koke, dampe, riste eller blansjere grønn asparges. Det ser lekkert ut og smaker fantastisk! Les mer
Et spennende tacomåltid Taco gir uendelige muligheter! Se kokkens tips til et spennende og fargerikt tacomåltid. Les mer