Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Ruccula

Grønn & Frisk Ruccula er en perfekt kombinasjon av pynt og krydder! De vakre rucculabladene har en karakteristisk, pepperaktig smak. Bruk ruccula som topping på pizza, sammen med rå laks eller hvorfor ikke blande den inn i pastaretter?

Ruccula
Bruk

Ruccula er perfekt base i en salat, som topping på pizza eller i pastaretter.

Smak

Ruccula er kraftig i smaken og har en pepperlignende aroma.

Tilberedning

Spiseklar!

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C.

Ingredienser
Ruccula (100 %). Kan inneholde spor av selleri. Nettovekt: 65 g.

Kildesortering

Kildesorteres som plast.

Opprinnelse

I sommerhalvåret dyrkes våre salater av lokale gartnere rundt Tyrifjorden. I vinterhalvåret fra oktober til april, dyrkes våre salater i Spania og Italia.

Tips!

Du må gjerne bruke den som en smaksforsterker i kombinasjon med andre salatsorter, for eksempel isberg og ruccula.