Båtpoteter med hvitløk og urter
Grønn & Frisk Båtpoteter passer perfekt til grillingen og er klare på kort tid. Potetene er krydret med en aromatisk hvitløk og urter.
Tilberedning
STEKEOVN
Klipp opp posen og hell båtpotetene over i en ildfast form. Stek potetene i ca. 15 minutter på 220 grader. Vend potetbåtene underveis.
GRILL
Klipp opp posen og hell båtpotetene over i en aluminiumsform. Stek potetene på grillen i 12–15 minutter under lokk. Ven potetbåtene underveis.
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C.
Ingredienser
POTET 93 %, MARINADE 7 % (rapsolje, salt, krydder (hvitløk, grønnpepper, hvit pepper, gurkemeie), urter (oregano, persille, rosmarin), fullherdet rapsfett, aroma (smøraroma, muskat)).
Nettovekt 400 g.