Kildesorteres som plast.
Fersk Kålrotstappe
Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe består utelukkende av naturlige råvarer. Sous vide-posen inneholder kålrot, potet, gulrot, smør og en liten klype havsalt. Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe varmes opp på åtte minutter.
Bruk
Fersk Kålrotstappe er perfekt tilbehør til fisk, kjøtt og kylling.
Smak
Fersk Kålrotstappe smaker aromatisk av kålrot, smør og en liten klype havsalt.
Tilberedning
I mikrobølgeovn
Stikk hull på pakningens overside. Varmes i 4 minutter på 900 W. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.
I vannbad
Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 8 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.
Oppbevaring
Kjølevare: 0–4 °C.
Ingredienser
Kildesortering
Opprinnelse
Vi benytter helst norske frilandsgrønnsaker dyrket av lokale produsenter. I perioder dyrkes grønnsakene av dyktige gartnere i Europa.