Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Fersk Kålrotstappe

Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe består utelukkende av naturlige råvarer. Sous vide-posen inneholder kålrot, potet, gulrot, smør og en liten klype havsalt. Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe varmes opp på åtte minutter.

Fersk Kålrotstappe
Bruk

Fersk Kålrotstappe er perfekt tilbehør til fisk, kjøtt og kylling.

Smak

Fersk Kålrotstappe smaker aromatisk av kålrot, smør og en liten klype havsalt.

Tilberedning

I mikrobølgeovn

Stikk hull på pakningens overside. Varmes i 4 minutter på 900 W. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

I vannbad 

Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 8 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C.

Ingredienser
Kokt kålrot (72 %), potet (16 %), gulrot (8 %), smør, havsalt. Allergener: melk Nettovekt: 400 g.

Kildesortering

Kildesorteres som plast.

Opprinnelse

Vi benytter helst norske frilandsgrønnsaker dyrket av lokale produsenter. I perioder dyrkes grønnsakene av dyktige gartnere i Europa.