Julens Fløtepoteter Med Hvitløk
Grønn & Frisk Fløtepotet med hvitløk er basert på ferske poteter - gjerne de store og de rare. Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus smaksatt med litt hvitløk. Stekes/gratineres i 30 minutter.
Bruk
Julens Fløtepoteter med hvitløk passer utmerket til klassisk julemat som medisterkaker og julepølse.
Smak
Julens Fløtepoteter smaker mildt av fløte og har et hint av hvitløk.
Tilberedning
I stekeovn
Ha fløtepotetene i en ildfast form og strø på revet ost. Gratineres på 220 °C i ca. 30 minutter.
Oppbevaring
Kjølevare: 0–4 °C.
Ingredienser
Potet (65 %), fløteblanding (34 %)(fløte, salt, tapiokastivelse, emulgator (E472e), stabilisatorer (E412, E415)), hvitløk (0,7 %), antioksidanter (sitronsyre, natriumdisulfitt).
Allergener: melk, sulfitt.
Glutenfri.
Nettovekt: 1,2 kg.
Kildesorteres som plast.