Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Julens Ferske Kålrotstappe

Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe består utelukkende av naturlige råvarer. Sous vide-posen inneholder kålrot, potet, gulrot, smør og en liten klype havsalt. Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe varmes opp på åtte minutter.

Julens Ferske Kålrotstappe
Bruk

Julens Ferske Kålrotstappe passer utmerket til klassisk julemat som pinnekjøtt og skinkestek.

Smak

Julens Ferske Kålrotstappe har en fyldig konsistens og smaker mildt av søt kålrot.

Tilberedning

I mikrobølgovn

Stikk hull på pakningens overside. Varmes i 4 minutter på 900 W. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

I vannbad

Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 8 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C.

Ingredienser
Kokt kålrot (72 %), potet (16 %), gulrot (8 %), smør, havsalt. Allergener: Melk. Nettovekt: 400 g.

Kildesortering

Kildesorteres som plast.