Kildesorteres som plast.
Julens Ferske Kålrotstappe
Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe består utelukkende av naturlige råvarer. Sous vide-posen inneholder kålrot, potet, gulrot, smør og en liten klype havsalt. Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe varmes opp på åtte minutter.
Bruk
Julens Ferske Kålrotstappe passer utmerket til klassisk julemat som pinnekjøtt og skinkestek.
Smak
Julens Ferske Kålrotstappe har en fyldig konsistens og smaker mildt av søt kålrot.
Tilberedning
I mikrobølgovn
Stikk hull på pakningens overside. Varmes i 4 minutter på 900 W. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.
I vannbad
Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 8 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.
Oppbevaring
Kjølevare: 0–4 °C.
Ingredienser
Kokt kålrot (72 %), potet (16 %), gulrot (8 %), smør, havsalt.
Allergener: Melk.
Nettovekt: 400 g.