Brokkoli, rødkål og hodekål
Grønnsaker til steking gir deg sprø, smakfulle grønnsaker som du kan ha rett i stekepanna. Her får du finkuttet brokkoli, rødkål og hodekål med en spennende sesamglaze til. Server til kylling, svin eller en god biff.
Bruk
Bruk Grønnsaker til steking som en base for middagen – server med kylling, kjøtt eller fisk.
Tilberedning
Stekes i panne i ca. 5 minutter. Rør inn glazen mot slutten av steketiden.
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C.
Ingredienser
BROKKOLI 52 %, HODEKÅL 18 %, SESAMGLAZE 18 % (vann, sukker, glutenfri soyasaus (vann, soyabønner, salt, sukker, stivelse), eddik, modifisert maisstivelse, salt, sesamolje, tomatpuré, sesamfrø, naturlig aroma, gjærekstrakt, krydder), RØDKÅL 12 %.
Glutenfri soyasaus. Allergener: Soya, sesam. Kan inneholde spor av selleri.