Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Brokkoli, rødkål og hodekål

Grønnsaker til steking gir deg sprø, smakfulle grønnsaker som du kan ha rett i stekepanna. Her får du finkuttet brokkoli, rødkål og hodekål med en spennende sesamglaze til. Server til kylling, svin eller en god biff.

Brokkoli, rødkål og hodekål
Bruk

Bruk Grønnsaker til steking som en base for middagen – server med kylling, kjøtt eller fisk. 

Tilberedning

Stekes i panne i ca. 5 minutter. Rør inn glazen mot slutten av steketiden. 

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C. 

Ingredienser
BROKKOLI 52 %, HODEKÅL 18 %, SESAMGLAZE 18 % (vann, sukker, glutenfri soyasaus (vann, soyabønner, salt, sukker, stivelse), eddik, modifisert maisstivelse, salt, sesamolje, tomatpuré, sesamfrø, naturlig aroma, gjærekstrakt, krydder), RØDKÅL 12 %. Glutenfri soyasaus. Allergener: Soya, sesam. Kan inneholde spor av selleri.