Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Blomkålris

Dette er ferdig finkuttet blomkål som gir en helt ny måte å bruke denne tradisjonelle grønnsaken på. Blomkålris er et kalorifattig og grønt alternativ til ris, pasta og couscous. Den stekes enkelt og raskt i pannen i litt smør eller olje.

Blomkålris
Bruk

Blomkålris kan spises som den er, eller varmebehandles. Den er et supert alternativ til ris og pasta og kan brukes i salat, wok eller i pizzabunn.

Smak

Blomkålris har en sprø konsistens og en anelse peppertoner. Når den varmebehandles forsvinner peppertonene og blomkålen får en tydelig sødme.

Tilberedning

Bruk den rå i en salat eller stek i panne i ca. 3 minutter. 

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C. Grønnsakene er pakket i pose som puster og som bevarer grønnsakene friske lenger.

 
Ingredienser

Blomkål (100 %) Nettovekt: 200 g.

Næringsinnhold

Blomkålris har et naturlig innhold av vitamin C, kostfiber, folat og kalium.

2–3 porsjoner

Blomkålris er en god kilde til kostfiber, vitamin C, folat og kalium. Nyt blomkålris som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil. Folat, vitamin A og vitamin C bidrar til et normalt immunforsvar og reduserer tretthet og utmattelse. 100 g gir deg én porsjon av «5 om dagen».

Kildesortering

Kildesorteres som plast.

Opprinnelse

Vi benytter helst norske frilandsgrønnsaker dyrket av lokale produsenter. I perioder dyrkes grønnsakene av dyktige gartnere, hovedsakelig fra Nederland og Spania.

Tips!

Et perfekt alternativ til ris og pasta. Prøv den også i pizzabunn! 

Tips!

Et perfekt alternativ til ris og pasta. Prøv den også i pizzabunn!