Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Chili Wok med pannestekt kylling

Chili Wok er et supert utgangspunkt for en rask middag – server gjerne med litt ris eller nudler til.

  • 2 porsjoner
  • 30 minutter
  • Lett
Chili Wok med pannestekt kylling

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 pakke chili wok*
    • 2 stk. kyllingbryst
    • 2 ss sesamfrø*
    • hoisinsaus*
    • salt og pepper*
    • olje*, til steking
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Krydre kyllingen med salt og pepper og stek i en stekepanne i litt nøytral olje på begge sider til den får en fin stekeskorpe. Mot slutten av steketiden kan du pensle kyllingen med hoisinsaus. 
  2. Del chilien i ringer. Ha olje i en panne og stek chilien og grønnsaksblandingen over høy varme i ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper. 
  3. Del kyllingen i skiver og anrett på to tallerkener sammen med Chili Wok Mix-en. Dryss over sesamfrø og server med ekstra hoisinsaus til.

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold