Chili Wok med pannestekt kylling
Chili Wok er et supert utgangspunkt for en rask middag – server gjerne med litt ris eller nudler til.
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 pakke chili wok*
- 2 stk. kyllingbryst
- 2 ss sesamfrø*
- hoisinsaus*
- salt og pepper*
- olje*, til steking
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Krydre kyllingen med salt og pepper og stek i en stekepanne i litt nøytral olje på begge sider til den får en fin stekeskorpe. Mot slutten av steketiden kan du pensle kyllingen med hoisinsaus.
- Del chilien i ringer. Ha olje i en panne og stek chilien og grønnsaksblandingen over høy varme i ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Del kyllingen i skiver og anrett på to tallerkener sammen med Chili Wok Mix-en. Dryss over sesamfrø og server med ekstra hoisinsaus til.