Brandade
Fransk brandade er en spennende vri på fiskegrateng, men bare mye enklere å lage. Prøv denne kjempegode varianten med potetmos og torsk.
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- fersk potetstappe*
- 450 g torskefilet*
- brødsmuler*
- persille*
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Kok opp vann og legg potetmosen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 10 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut og over i en ildfast form.
- Stek torsken lett i en panne i 4-5 minutter.
- Legg små biter av torsk i potetmosen og rør lett slik at fisken fordeler seg jevnt i mosen.
- Topp formen med brødsmuler og stek i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter. Topp med frisk persille.
Tips!
Tilsett gjerne litt grønnkål i potetmosen for ekstra smak!