Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Brandade

Fransk brandade er en spennende vri på fiskegrateng, men bare mye enklere å lage. Prøv denne kjempegode varianten med potetmos og torsk.

  • 4 porsjoner
  • 35 minutter
  • Lett
Brandade

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • fersk potetstappe*
    • 450 g torskefilet*
    • brødsmuler*
    • persille*
    • salt og pepper*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Kok opp vann og legg potetmosen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 10 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut og over i en ildfast form.
  2. Stek torsken lett i en panne i 4-5 minutter.
  3. Legg små biter av torsk i potetmosen og rør lett slik at fisken fordeler seg jevnt i mosen.
  4. Topp formen med brødsmuler og stek i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter. Topp med frisk persille.

    Tips!

    Tilsett gjerne litt grønnkål i potetmosen for ekstra smak!

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold