Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Torsk med Rotgrønnsaker og Småpoteter

Lag pannestekt torsk med Ovnsbakte Rotgrønnsaker og Småpoteter med rosmarin til middag – enkelt og veldig godt.

  • 2 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Torsk med Rotgrønnsaker og Småpoteter

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 2 stk. torskefilet*
    • 1 pakke ovnsbakte rotgrønnsaker*
    • 1 pakke småpoteter med rosmarin*
    • persille*
    • salt og pepper*
    • smør*, til steking
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Bak rotgrønnsaker og poteter i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.
  2. Krydre torsken med salt og pepper. Stek i smør med skinnsiden ned til den flaker seg. Du kan også snu fisken siste minuttet.
  3. Anrett rotgrønnsaker, poteter og torsk på en tallerken og topp med finhakket persille.

Næringsinnhold