Stekt torsk med Småpoteter og Ovnsbakte Rotgrønnsaker
Stekt torsk er perfekt til småpoteter og saftige rotgrønnsaker. Topp med hakkede urter og frisk sitronsaft!
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 pakke småpoteter*
- 1 pakke ovnsbakte rotgrønnsaker*
- 400 g torskefilet*, i stykker
- olivenolje*
- smør*
- salt og pepper*
- hakkede urter*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Krydre rotgrønnsaker etter eget ønske. Sett inn både Rotgrønnsaker og Småpoteter i forvarmet stekeovn på 220 °C. Stekes i 15-20 minutter, vend både rotgrønnsaker og småpoteter underveis.
- Mens grønnsakene og potetene står i ovnen begynner du på torsken. Fres smør i en stekepanne og ha i torskefiletene, stek i ca. 10 minutter til den er gjennomstekt.
- Lag en enkel smørsaus i en annen panne ved å smelte litt smør og krydre med salt og pepper. Ha gjerne i hakkede urter om du har.
- Legg torsk, grønnsaker og poteter på en tallerken og hell over smørsausen.