Lammekoteletter med Småpoteter og Ovnsbakte Rotgrønnsaker
Lam, småpoteter og rotgrønnsaker – denne lekre middagen er klar på under en halvtime.
![Lammekoteletter med Småpoteter og Ovnsbakte Rotgrønnsaker](/siteassets/fotoware/2022/2/3v9a0889.jpg?width=750&height=750&mode=crop)
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 pakke småpoteter med rosmarin*
- 1 pakke ovnsbakte rotgrønnsaker*
- 400 g lammekoteletter*
- smør*, til steking
- persille*
- rosmarin*
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Bak poteter og rotgrønnsaker i stekeovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.
- Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek kotelettene i smør til de er gylne, 3-4 minutter på hver side.
- Anrett poteter, rotgrønnsaker og koteletter på en tallerken og dryss over friske urter.