Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Kyllingbryst med rosmarinpoteter og rotgrønnsaker

Lag en raskhverdagsmiddag med delikate småpoteter og ovnsbakte rotgrønnsaker. Server til saftig, stekt kylling – enkelt og skikkelig godt!

  • 2 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Kyllingbryst med rosmarinpoteter og rotgrønnsaker

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 2 stk. kyllingbryst
    • 1 pakke små poteter med rosmarin*
    • 1 pakke ovnsbakte rotgrønnsaker*
    • olje eller smør*, til steking
    • salt og pepper*
    • urter*, kan sløyfes
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Forvarm ovnen til 220 °C.
  2. Vend rotgrønnsakene i litt olje og tilsett krydder eller urter etter smak. 
  3. Sett småpoteter og rotgrønnsaker i ovnen og bak dem i ca. 15 minutter.
  4. Tilsett urter hvis ønskelig.
  5. Krydre kyllingbrystene med salt og pepper. Stek dem i litt olje eller smør i en steke- eller grillpanne på høy varme i 2–3 minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe.
  6. Senk varmen og la kyllingbrystene gjennomstekes. 
  7. Fordel kyllingbryst, bakte rotgrønnsaker og småpoteter på to tallerkener og server.

Næringsinnhold