Kyllingbryst med rosmarinpoteter og rotgrønnsaker
Lag en raskhverdagsmiddag med delikate småpoteter og ovnsbakte rotgrønnsaker. Server til saftig, stekt kylling – enkelt og skikkelig godt!
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 2 stk. kyllingbryst
- 1 pakke små poteter med rosmarin*
- 1 pakke ovnsbakte rotgrønnsaker*
- olje eller smør*, til steking
- salt og pepper*
- urter*, kan sløyfes
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Forvarm ovnen til 220 °C.
- Vend rotgrønnsakene i litt olje og tilsett krydder eller urter etter smak.
- Sett småpoteter og rotgrønnsaker i ovnen og bak dem i ca. 15 minutter.
- Tilsett urter hvis ønskelig.
- Krydre kyllingbrystene med salt og pepper. Stek dem i litt olje eller smør i en steke- eller grillpanne på høy varme i 2–3 minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe.
- Senk varmen og la kyllingbrystene gjennomstekes.
- Fordel kyllingbryst, bakte rotgrønnsaker og småpoteter på to tallerkener og server.