Grønnsaker til steking med kyllingkjøttboller
Grønnsaker til steking er et supert utgangspunkt for en god middag. Her har vi brukt blandingen med blomkål, grønnkål, rødløk og umamiglaze.
![Grønnsaker til steking med kyllingkjøttboller](/siteassets/fotoware/2023/9/gf_nyhet-7503.jpg?width=750&height=750&mode=crop)
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 pakke grønnsaker til steking*
- 14 stk. kyllingkjøttboller*
- olje eller smør*, til steking
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Stek kyllingkjøttbollene etter anvisning på pakken.
- Stek grønnsaksblandingen i ca. 3–5 minutter og rør inn glazen mot slutten av steketiden. Du kan også tilberede grønnsaker til steking i stekeovn eller airfryer. Sett stekeovnen eller airfryeren på 200 grader og stek i 10–12 minutter og rør inn glazen før servering.
- Anrett grønnsaker og kyllingkjøttboller på en tallerken og server.