Grønnsaker til steking med biff
Grønnsaker til steking er et supert utgangspunkt for en god middag. Her har vi brukt blandingen med brokkoli, rødkål, hodekål og sesamglaze.
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 pakke grønnsaker til steking*
- 350 g biff*, indrefilet eller entrecôte
- smør eller olje*, til steking
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Krydre biffene med salt og pepper og stek på høy varme i 2–3 minutter på hver side i en stekepanne med litt smør. Sett pannen til side og la biffene hvile noen minutter.
- Stek grønnsaksblandingen i ca. 3–5 minutter og rør inn glazen mot slutten av steketiden. Du kan også tilberede grønnsaker til steking i stekeovn eller airfryer. Sett stekeovnen eller airfryeren på 200 grader og stek i 10–12 minutter og rør inn glazen før servering.
- Kutt biffen i skiver og anrett på to tallerkener over grønnsaksblandingen.