Grønnsaker til steking med biff
Grønnsaker til steking er et supert utgangspunkt for en god middag. Her har vi brukt blandingen med brokkoli, rødkål, hodekål og sesamglaze.
![Grønnsaker til steking med biff](/siteassets/fotoware/2023/9/gf_nyhet-7374.jpg?width=750&height=750&mode=crop)
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 pakke grønnsaker til steking*
- 350 g biff*, indrefilet eller entrecôte
- smør eller olje*, til steking
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Krydre biffene med salt og pepper og stek på høy varme i 2–3 minutter på hver side i en stekepanne med litt smør. Sett pannen til side og la biffene hvile noen minutter.
- Stek grønnsaksblandingen i ca. 3–5 minutter og rør inn glazen mot slutten av steketiden. Du kan også tilberede grønnsaker til steking i stekeovn eller airfryer. Sett stekeovnen eller airfryeren på 200 grader og stek i 10–12 minutter og rør inn glazen før servering.
- Kutt biffen i skiver og anrett på to tallerkener over grønnsaksblandingen.