Grønnkål Mix med kylling og småpoteter
Server stekt Grønnkål Mix med kyllingfilet og våre hvitløksmarinerte småpoteter! Server gjerne med en god dressing til.
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 pakke grønnkål mix*
- 200 g kyllingfilet*
- 1 pakke småpoteter*
- olje*, til steking
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem raskt i en stekepanne på høy varme til du får en fin stekeskorpe.
- Ha kyllingen over i en ildfast form og stek i ovnen i ca. 30 minutter.
- Ta av folien på potetene og varm i ovnen i 10–12 minutter til de blir sprø på utsiden.
- Stek Grønnkål Mix i litt olje i en stekepanne på medium/sterk varme i et par minutter. Krydre gjerne med salt og pepper.
- Del kyllingen i fine skiver og anrett på to tallerkener med Grønnkål Mix og potetene.