Grillet sommerkotelett og Fløtepoteter
Lag en superenkel middag på grillen med sommerkoteletter, fløtepoteter og brokkolini. Dryss gjerne over litt finhakket bladpersille før servering.
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 2 stk. sommerkoteletter*
- 1 pakke fløtepoteter*
- 1 dl revet ost*
- 200 g brokkolini*
- bladpersille*, kan sløyfes
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Topp fløtepotetene med revet ost og grill i ca. 10–12 minutter.
- Krydre kotelettene med salt og pepper etter eget ønske. Grill kotelettene i ca. 2–3 minutter på hver side. Legg dem til side på indirekte varme til de har fått en gyllen farge.
- Vask og tørk brokkolinien og ringle over litt olivenolje før de grilles raskt.
- Anrett kotelettene på egnede tallerkener og server med lune fløtepoteter og brokkolini til. Dryss gjerne over litt finhakket bladpersille.