Fiskekaker med coleslaw og poteter
Råkost er en naturlig følgesvenn til fiskekaker. Server med sprø poteter til!
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
Fiskekaker med coleslaw og båtpoteter
- 1 pose råkost mix*
- 400 g fiskekaker*
- 1 pakke grillpoteter*
-
Coleslaw-dressing
- 3 ss rømme*
- 3 ss majones*
- sitron*
- salt og pepper*
-
Urteolje
- 1 dl olivenolje*
- urter (persille, basilikum eller koriander)*
- sitron*
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Varm fiskekakene i litt smør i en stekepanne.
- Del hvitløkspotetene i båter og varm dem i ovnen eller pannen.
- Lag en dressing av like deler majones og rømme.
- Smak dressingen til med salt, pepper og sitron og bland med råkosten.
- Bland 1 dl olivenolje med finhakkede urter, salt, pepper og en skvis sitron og ha over potetene.