Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Colcannon med Grønnkål Mix og kjøttboller

Grønnkål Mix er skikkelig godt å bruke i en irsk Colcannon! Server med lune kjøttboller på toppen og du har en superenkel middag!

  • 2 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Colcannon med Grønnkål Mix og kjøttboller

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 pakke grønnkål mix*
    • 1 pakke fersk potetstappe*
    • 150 g kjøttboller*
    • olje*, til steking
    • salt og pepper*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Varm potetmosen i vannbad, ca. 10 minutter.
  2. Stek kjøttbollene i en panne på medium varme til de brune på alle sider. Sjekk at de er gjennomstekt.
  3. Stek Grønnkål Mix i litt olje i en panne på medium/sterk varme med litt olje i et par minutter. Krydre gjerne med salt og pepper.
  4. Ha potetmosen over på to tallerkener og bland inn Grønnkål Mix. Topp med nystekte kjøttboller og server. 

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold