Colcannon med Grønnkål Mix og kjøttboller
Grønnkål Mix er skikkelig godt å bruke i en irsk Colcannon! Server med lune kjøttboller på toppen og du har en superenkel middag!
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 pakke grønnkål mix*
- 1 pakke fersk potetstappe*
- 150 g kjøttboller*
- olje*, til steking
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Varm potetmosen i vannbad, ca. 10 minutter.
- Stek kjøttbollene i en panne på medium varme til de brune på alle sider. Sjekk at de er gjennomstekt.
- Stek Grønnkål Mix i litt olje i en panne på medium/sterk varme med litt olje i et par minutter. Krydre gjerne med salt og pepper.
- Ha potetmosen over på to tallerkener og bland inn Grønnkål Mix. Topp med nystekte kjøttboller og server.