Torsk med ertestuing og mandelpoteter
Torsk med sprøstekt bacon servert med ertestuing og mandelpoteter er en norsk klassiker som er lett å lage, og lett å like.
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 pakke julens kokte mandelpoteter*
- 1 pakke julens ferske ertestuing*
- 125 g bacon*, terninger
- 800 g torsk
- smør*, til steking
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Stek bacon sprøtt og sett til side.
- Varm mandelpoteter og ertestuing i vannbad. Potetene skal trekke under lokk i ca. 10 minutter, mens ertestuing skal trekke i ca. 8 minutter. (bytt om på punkt 2 og 3 pga tid)
- Varm stekepannen til høy varme med litt smør. Senk varmen litt og legg i torskefiletene. La fisken steke til den flaker seg. Snu fisken etter et par minutter hvis du vil ha stekeskorpe på begge sider.
- Server den pannestekte torsken med baconterninger, varm ertestuing og perfekt kokte mandelpoteter.