Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Torsk med ertestuing og mandelpoteter

Torsk med sprøstekt bacon servert med ertestuing og mandelpoteter er en norsk klassiker som er lett å lage, og lett å like.

  • -16 porsjoner
  • 30 minutter
  • Lett
Torsk med ertestuing og mandelpoteter

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 pakke julens kokte mandelpoteter*
    • 1 pakke julens ferske ertestuing*
    • 125 g bacon*, terninger
    • 800 g torsk
    • smør*, til steking
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Stek bacon sprøtt og sett til side.
  2. Varm mandelpoteter og ertestuing i vannbad. Potetene skal trekke under lokk i ca. 10 minutter, mens ertestuing skal trekke i ca. 8 minutter. (bytt om på punkt 2 og 3 pga tid)
  3. Varm stekepannen til høy varme med litt smør. Senk varmen litt og legg i torskefiletene. La fisken steke til den flaker seg. Snu fisken etter et par minutter hvis du vil ha stekeskorpe på begge sider.
  4. Server den pannestekte torsken med baconterninger, varm ertestuing og perfekt kokte mandelpoteter.

Næringsinnhold