Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Kålrotstappe med røkt kjøttpølse og syltet rødløk

Kålrotstappe med røkt kjøttpølse og syltet rødløk er ordentlig kosemat – og det går skikkelig fort å lage.

  • 4 porsjoner
  • 25 minutter
  • Lett
Kålrotstappe med røkt kjøttpølse og syltet rødløk

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 stk. kålrotstappe*
    • 450 g røkt kjøttpølse*
    • 90 g bacon*, i terninger
    • 100 g syltet rødløk*
    • grov sennep*, til servering
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Kok opp vann og legg kålrotstappen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 8 minutter.
  2. Del kjøttpølsene i mindre biter. Lag gjerne noen snitt i hver pølse for å få et finere stekeresultat. Stek kjøttpølsene i en panne med litt smør til de er gylne. 
  3. Stek bacon på medium høy varme til det er gyllent. Sett til side og la det renne av seg. 
  4. Klipp opp posen med kålrotstappe og klem innholdet forsiktig ut i en stor serveringsskål. 
  5. Topp kålrotstappen med stekt kjøttpølse, bacon og rødløk. Server med litt grov sennep til. 

Næringsinnhold