Kålrotstappe med røkt kjøttpølse og syltet rødløk
Kålrotstappe med røkt kjøttpølse og syltet rødløk er ordentlig kosemat – og det går skikkelig fort å lage.
Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 stk. kålrotstappe*
- 450 g røkt kjøttpølse*
- 90 g bacon*, i terninger
- 100 g syltet rødløk*
- grov sennep*, til servering
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Kok opp vann og legg kålrotstappen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 8 minutter.
- Del kjøttpølsene i mindre biter. Lag gjerne noen snitt i hver pølse for å få et finere stekeresultat. Stek kjøttpølsene i en panne med litt smør til de er gylne.
- Stek bacon på medium høy varme til det er gyllent. Sett til side og la det renne av seg.
- Klipp opp posen med kålrotstappe og klem innholdet forsiktig ut i en stor serveringsskål.
- Topp kålrotstappen med stekt kjøttpølse, bacon og rødløk. Server med litt grov sennep til.