Vinterens smarteste middagsnyhet – Grønnsaker til steking
Denne vinteren gjør vi det enda enklere å spise friske, sprø og smakfulle grønnsaker til middag. Nå lanserer vi Grønnsaker til steking som gjør middagen til en aldri så liten smaksfest i hverdagen.
Dine nye middagsfavoritter
Noen ganger kan det være ekstra vanskelig å komme på hva man skal spise til middag – og da er det fint å ha en god hjelper i bakhånd! Grønnsaker til steking gir deg friske, sprø og fargerike grønnsaker som er ferdig kuttet og klare til steking. Grønnsaksblandingene kommer med en tilhørende glaze som gjør middagen ekstra enkel å planlegge – du trenger bare å bestemme hva du vil ha til. Server dem til kylling, kjøtt, fisk eller vegetarretter. Du finner tilpassede serveringsforslag på de ulike pakkene.
Serveringstips
En pakke med Grønnsaker til steking passer perfekt for 2 personer.
En helt spesiell glaze
Det som gjør Grønnsaker til steking ekstra smart er de ulike glazene som følger med. I brokkoliblandingen får du en sesamglaze med smak av sesam og soya – perfekt hvis du vil ha en middag med asiatisk preg. I gulrotblandingen får du en rendangglaze med smak av rød curry og kokosnøtt – supert om du liker en mer krydret og eksotisk variant. I blomkålblandingen får du en umamiglaze med fyldig og lett krydret smak – midt i blinken når du vil ha en ordentlig smakfull middag.
Slik tilbereder du Grønnsaker til steking
Stekepanne: Stek grønnsaksblandingen i litt olje på medium varme i ca. 3-5 minutter. Vend underveis. Ta pannen av platen og bland inn glazen før servering.
Stekeovn: Ha grønnsakene i en ildfast form og hell over litt olje. Stek på 200 grader (varmluft) i ca. 10-12 minutter. Vend underveis. Bland inn glazen før servering.
Airfryer: Hell over litt olje og legg grønnsakene i kurven. Stek på 200 grader i ca. 10-12 minutter. Vend underveis. Bland inn glazen før servering.
Ta utgangspunkt i smakene i blandingene og server akkurat den middagen du har lyst på – du finner noen gode serveringsforslag under.