Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Poteter på grillen har aldri vært enklere

Poteter er en klassiker på grillen og kan serveres til omtrent alt. Med vårt grillsortiment får du tre digge potetvarianter du varmer på kort tid.

Poteter på grillen har aldri vært enklere

Ingen grilling uten poteter

Om sommeren er det ekstra godt med noen lune poteter til grillmaten. Likevel er det ofte det vi først dropper om vi skal spare tid på middagsforberedelsene. Poteter kan nemlig ta litt ekstra tid å tilberede, men det er heldigvis ikke et problem om du prøver en av våre grill-varianter. De får du nemlig på bordet i løpet av et lite kvarter!

Våre småpoteter er skikkelig gode til en grillet entrecôte.

En potetsort for alle  

Grill-sortimentet vårt består av nyheten Marinerte Båtpoteter med grillkrydder, Marinerte Småpoteter med hvitløk og Fløtepoteter med hvitløk. Båtpotetene og Småpotetene har begge en marinade som ikke er tilsatt salt, slik at du kan enkelt kan krydre etter eget ønske. Alle variantene kommer i en praktisk aluminumsform som kan settes rett på grillen. Potetene stekes på grillen under lokk i 12-15 minutter. Følg gjerne med litt underveis og snu potetene slik at de blir godt stekt på alle sider.

I vårt sortiment finner alle raskt en favoritt!

Grillpoteter fra Grønn & Frisk får du hos MENY, CC Mat, Jacob’s og KIWI. 

Tilberedning

På grill 

Fjern plastfilmen, sett aluminumsformen på grillen og grill i 12-15 minutter under lokk. Vend potetene underveis.

I stekeovn

Fjern plastfilmen, sett aluminumsformen i forvarmet stekeovn på 220 °C i 15-20 minutter. Vend potetene underveis