Rotgrønnsaker på 3 måter
Ovnsbakte Rotgrønnsaker passer omtrent til alt – vi gir deg våre beste middagstips her!
Rett i ovn Ovnsbakte Rotgrønnsaker er en fargerik blanding av gulrot, pastinakk og kålrot. Grønnsakene er nøye satt sammen og passer like godt til kjøtt som til fisk. Ovnsbakte Rotgrønnsaker kommer i en praktisk aluminumsform som kan settes rett i ovnen, noe som betyr at du slipper å tenke på både rot og oppvask.
Ovnsbakte Rotgrønnsaker lager seg selv i ovnen på 15 minutter – alt du trenger å gjøre er å finne ut hva du vil servere til. Vi har funnet fram tre kjempegode og enkle middagsoppskrifter du kan prøve under.
Ovnsbakte rotgrønnsaker til pannestekt torsk
Rotgrønnsaker smaker ordentlig godt til hvit fisk. Server med ovnsbakte Småpoteter og godt smør på toppen. Se hele oppskriften her.
Ovnsbakte rotgrønnsaker med lammekoteletter og Småpoteter
Dette er kosemat på sitt beste! Server ovnsbakte rotgrønnsaker og poteter til lammekoteletter. Topp med rosmarin og finhakket persille. Se hele oppskriften her.
Rotgrønnsaker med middagspølse
Hva med å lage hele middagen i Rett i ovn-formen? Topp rotgrønnsakene med biter av en grov pølse og server med smør og friske urter på toppen. Se hele oppskriften her.
Hvor får du kjøpt Rett i ovn fra Grønn & Frisk?
Rett i ovn fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.