En ny vri på julens favoritter
Kålrotstappe, ertestuing og mandelpoteter er supergodt juletilbehør som vi gleder oss til hver jul – og det er faktisk lov å prøvesmake dem før desember kommer. Vi gir deg våre beste hverdagsvrier på juletilbehøret.
Nye bruksområder til gamle klassikere
De fleste av oss er godt kjent med julens tilbehør – lun kålrotstappe, fyldig ertestuing og delikate mandelpoteter er noen av klassikerne vi spiser år etter år. Mange kvier seg for å spise julens tilbehør før desember faktisk har begynt, men det finnes faktisk nye og spennende måter å nyte favorittene på uten å bruke opp alt julekruttet!
Har du for eksempel tenkt på at kålrotstappe kan brukes i sprø fritters eller at ertestuingen kan brukes som base i et klassisk karbonadesmørbrød? Supert om du vil prøve noe nytt eller trenger å bruke opp rester!
Prøv en ny vri på julens tilbehør
Vi hjelper deg med beregningen
Juletiden er høysesong for matsvinn og med Julens Middagstilbehør blir det litt enklere å holde oversikt over hvor mye mat du faktisk trenger til middagen. På pakningene står det porsjonsanbefalinger som gir deg en pekepinn til hvor mye du faktisk trenger.
Visste du at?
I Grønn & Frisk er vi opptatt av at råvarene våre er ferske og smaker godt – derfor har det ingenting å si om potetene eller grønnsakene er for store eller ser litt rare ut. På denne måten får vi brukt alle kålrøtter og poteter, stygge eller fine, og bidrar til å redusere matsvinnet.
Julens tilbehør fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.