17. mai med Grønn & Frisk
17. mai er en dag for hygge, moro og god mat – og med Grønn & Frisk lager bordet seg selv. Vi deler våre beste tips for en vellykket frokost, lunsj eller middag.
Hurra for smarte løsninger
17. mai er en hektisk dag for mange. Det er barnetog, stryking av bunadsskjorter og selvfølgelig matlagning. Frokost, lunsj og middag skal planlegges, og ofte faller grunnlovsdagen på en hverdag, noe som gjør at den ofte kommer litt brått på. Da er det godt å ha smarte løsninger i bakhånd, slik at forberedelsene blir litt mindre stressende.
Friske salater til feiringen
Friske og fargerike salater er en naturlig del av 17. mai-bordet og kan gjøres enkelt eller mer komplisert. Grønn & Frisk har en rekke ferdigblandede salatmikser som kan varieres i det uendelige. Plukk med deg litt ost, en spennende topping og en god dressing, og så er mye av jobben gjort. Server salater som en del av brunsjen eller som tilbehør til grillmaten.
Alle elsker brokkolisalat
Brokkolisalaten vår er en storfavoritt hos mange og det er ikke uten grunn! Denne superenkle salaten er proppfull av sprø brokkoli og finhakket løk, en kombinasjon som faller i smak hos de aller fleste. Rør inn Crème Fraîche-dressingen og server til grillmaten eller til lunsj.
Trenger du flere oppskriftstips? Ta en kikk på våre favoritter til 17. mai under.