Norske rotgrønnsaker
Rotgrønnsakene er selve grunnmuren i det norske kjøkkenet. Nå er de på sitt aller beste, og det er nesten bare fantasien som setter en stopper for hvordan du kan tilberede dem. Her er noen gode tips til hva du kan servere.
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Ovnsbakte rotgrønnsaker er utrolig enkelt og passer kjempegodt til alle typer kjøtt, fisk eller kylling. Norske rotgrønnsaker kommer i ulike smaker, størrelser og former, og setter garantert farge på maten. Bakte rotgrønnsaker er også et sødmefylt innslag i ulike salater. La deg inspirere av disse enkle oppskriftene:
Råkostsalater
Råkostsalat er et klassisk og godt tilbehør til alle middager. Men en råkostsalat er ikke bare en råkostsalat – den kan lages i mange varianter. Prøv en av oppskriftene under og finn din favoritt.
Supper
Rotgrønnsaker gir gode, sunne og smakfulle supper. Utover høsten er det godt å varme seg på en av oppskriftene under.
Snacks
Rotgrønnsaker er også godt som snacks. Prøv dem rå med hummus, som røsti, på en grønnsakstallerken, eller kanskje bare servere en deilig gulrotkake?
Tips!
Rødbeter avgir mye farge – så bruk hansker!