Endelig er de norske eplene her!
Nå er høsten her, og samtidig er de norske eplene endelig blitt modne. Kos deg med dem som de er, del dem opp i båter og nyt dem som snacks eller bruk dem i matlaging.
Mange muligheter
Epler har mange bruksområder og gjør seg godt på fruktfat, i kaker, salater, som drikke eller syltetøy. Hva med en frisk og fargerik råkostsalat som tilbehør til middagen? Eller en deilig og varm eplegløgg på kalde høstkvelder? Vi har samlet våre favoritter og kanskje finner du din egen favoritt blant disse?
Tips!
Drypp gjerne noen dråper med sitron eller lime over eplebitene. Dette gjør at de ikke blir så fort brune.
Oppbevaring
Epler oppbevares lengst i kjøleskap, men smaken kommer best frem når eplene er romtempererte. Epler har forholdsvis lang holdbarhet og holder seg godt på fruktfatet.
Sorter
Epler kommer i flere fasonger, farger og smaker. Finn din favoritt blant Åkerø, Rød Gravenstein, Discovery, Rød Aroma og Summerred, Fryd, Eden og Snacksepler.