Dette kan du lage med sesongens blomkål Den norske blomkålen er her, og den er mild, sprø og utrolig anvendelig! Få tips og inspirasjon til hvordan du kan bruke denne delikate grønnsaken. Les mer
Tossede tomater – slik lager du det Om du skal lære deg en ny rett denne sommeren burde det være Jan Robins tossede tomater. Raskt, enkelt og skikkelig godt – denne blir raskt en favoritt. Les mer
La deg inspirere av de norske tomatene Norske tomater er søte og fulle av smak, og de kommer i mange ulike fasonger og størrelser. Bli inspirert til nye og spennende retter du kan lage med tomatene. Les mer
Alt du må vite om tomatnyheten San Marzano San Marzano er en helt spesiell tomatsort med masse god smak som passer perfekt til matlagning. Den er ypperlig å bruke i sauser og supper og får en helt unik smak når den varmebehandles. Se våre beste tips og oppskrifter her! Les mer
Slik serverer du sesongens gule beter Gule beter er kanskje en ukjent rotgrønnsak for mange, men den har faktisk en lang historie på middagstallerkener her til lands. Vi lærer deg alt du burde vite om denne lekre rotgrønnsaken og hvordan du burde bruke den i matlagningen. Les mer
Norske belgvekster er helt spesielle Her til lands har vi en lang historie med å spise kortreiste belgvekster. Nå er det sesong for favorittene aspargesbønner og sukkererter – lær mer om dem og hvordan du kan bruke dem i matlagningen. Les mer
Alt du må vite om pak choy Norsk pak choy er en sprø og frisk nyhet i grønnsakshylla – lær mer om den spennende grønnsaken og hvordan du kan bruke den i matlagningen denne sommeren. Les mer
Nå er den norske brokkolinien her Delikat og smakfull – nå får du endelig norsk Gartner-brokkolini hele sommeren. Bli bedre kjent med den lille grønnsaken og finn ut hvordan du burde bruke den. Les mer
Sesong for norsk sommerkål Den norske sommerkålen er en ordentlig delikatesse – så nyt den mens den er her! Les mer
Derfor burde du spise norske poteter I Norge er vi ekstra heldige – vi kan spise kortreiste poteter nesten hele året. Lær mer om hvorfor du burde spise norske poteter mens de er i sesong. Les mer
Slik bruker du spagettigresskar Nå er de norske spagettigresskarene i sesong og de kan brukes i en rekke spennende oppskrifter! Vi deler våre beste serveringstips med deg! Les mer
Våre beste oppskrifter med Betemiks Nå er de norske betene i sesong og vi har samlet våre favorittsorter i en egen blanding: Betemiks. La deg inspirere av våre beste oppskrifter med noen av høstens fineste grønnsaker. Les mer
Gresskarblomster og bier på Nordre Bergan Gård Tredjegenerasjonsbonde Agnar Lund har dyrket matgresskar i over tjue år med stor suksess. Vi reiste ned til Sandefjord for å besøke han og gården, og kanskje de viktigste arbeiderne hans – biene. Les mer
Familierøtter På Hasle Gård har tre generasjoner sitt daglige virke. Vi besøkte gården for å finne hemmeligheten bak Hasle-familiens fantastiske rotgrønnsaker. Les mer
Tror på bønner På Eik Gartneri er Ronny Sten tredje generasjons bønneprodusent. Og der i gården er troen på bønneprodukter sterkere enn noen gang. Les mer
Slik velger du riktige tomater til matlagningen Søte tomater kommer i mange forskjellige sorter, farger og smaker – Jan Robin gir deg de beste tipsene om hvilke tomater som passer til hva og hvordan du burde bruke dem. Les mer
Slik tilbereder du rotgrønnsaker Norske rotgrønnsaker er fulle av smak og tilfører nydelig farge på middagstallerken. Vi gir deg våre beste tilberedningstips – fra stekepanne til airfryer – slik at du får et godt resultat hver gang. Les mer
Alt du må vite om rotgrønnsaker Rotgrønnsaker er tradisjonsrik mat her til lands, og har blitt tilberedt og spist i mange hundre år – lær mer om de ulike rotgrønnsakene og hvordan du burde bruke dem. Les mer
Slik sylter du løk Syltet rødløk er syrlig, søtt og blir et fargerikt innslag på tallerkenen. Jan Robin viser deg hvordan han lager det. Les mer
Slik karamelliserer du løk Karamellisert løk får en herlig, aromatisk smak – lær hvordan du kan lage det her. Les mer
Slik finkutter du løk Det er både enkelt og gøy å kutte løk når man bruker en smart teknikk. Jan Robin viser deg hvordan han får ekstra fine biter. Les mer
Dette lurer dere på om løk Hvorfor legger man løk i vann? Og hvilken løk er mildest? Vi har samlet de mest stilte spørsmålene om løk – finn svaret på alt du lurer på her! Les mer
Alt du må vite om løk Løk er en av de viktigste basisingrediensene i matlagning, og brukes som en smaksetter i en rekke oppskrifter. Bli bedre kjent med løk som råvare og få våre beste tips og triks! Les mer