Camelia
Camelia er et modnet ostealternativ med skorpe fremstilt av fermenterte cashewnøtter og macadamianøtter. Elegant, kompleks og delikat smak, forfrisket av syrligheten som er typisk for fermentering. Den nydelige, hvite skorpen bringer helt unike smaksopplevelser som hint av hvit trøffel og steinsopp.
Bruk
Bruk Camelia slik du ville brukt en camembert; på kjeks sammen med frisk frukt eller chutney. Merk at Camelia ikke smelter.
Smak
Elegant, kompleks og delikat smak, forfrisket av syrligheten som er typisk for fermentering. Den nydelige, hvite skorpen bringer helt unike smaksopplevelser som hint av hvit trøffel og steinsopp.
Oppbevaring
Kjølevare 0–4 °C.
Etter åpning: Holdbar 3 dager i kjøleskap.
Ingredienser
Næringsinnhold
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1948 kJ/471 kcal |
Fett: 41 g, hvorav mettede fettsyrer: 7,7 g |
Karbohydrat: 5,3 g, hvorav sukkerarter 2,7 g |
Kostfiber: 8,6 g |
Protein: 16 g |
Salt: 2,0 g |
Kilde til protein.
Camelia er 100 % plantebasert, naturlig og økologisk.