Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Aprikos-carpaccio med myntelake

Lag en frisk dessert med aprikos og gresk yoghurt! Enkelt og skikkelig godt!

  • 4 porsjoner
  • 15 minutter
  • Lett
Aprikos-carpaccio med myntelake

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 4 stk. aprikos*
    • 2 ½ dl vann
    • 2 ½ dl sukker*
    • mynte*
    • gresk vaniljeyoghurt*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Kok opp vann, sukker og mynteblader til sukkeret er oppløst. Avkjøl.
  2. Del aprikosene og ta ut stenen. Skjær i tynne skiver.
  3. Legg aprikosskivene i myntelaken i minst 4 timer, gjerne over natten.
  4. Dander aprikosskivene på et fat og drypp litt av myntelaken over.
  5. Server med gresk vaniljeyoghurt og mynte.

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold