Denne franske fristelsen kommer fra Alsacé, og minner om en deilig, hvit pizza. Forskjellen er at deigen til Tarte Flambeé lages uten gjær. Bon Appétit!
Lune sommerkvelder er som skapt for friske salater! Denne er supergod, med kremet mozarella, gresskarkjerner og fersk, velduftende basilikum. Hvis ikke sommerfølelsen kommer snikende nå, kommer den aldri.
Dette er en frokostfavoritt, som er perfekt for late dager. Du vet de dagene du har lyst på noe ekstra digg, men ikke orker å styre så mye. Frokostrøsti er også helt topp til lunsj og middag, eller som tilbehør til kjøtt og fisk.
Her har du en skikkelig slager, som hele familien bare må elske. En "brennende kjærlighet" fylt med herlig potetmos, kjøttdeig og masse friske smaker - fra nydelige grønnsaker. Og så er den toppet med ost, så klart!
Banh mi består hovedsakelig av marinert kjøtt, freshe grønnsaker og deilig chilimajones, som serveres i en nystekt baguettene. Prøv denne oppskriften her, med kylling. Det blir fantastisk!
Vårløk passer til utrolig mye godt. Prøv denne varianten, grillet og servert med urter, potetchips og spekeskinke. Rett og slett en superdigg smakskombinasjon, som er enkel å tilberede.
Lag denne herlige retten til middag. Den nydelige smaken vil garantert spre glede, blant både store og små. Du bestemmer selv hvor sterkt det blir, ved å ta i mer eller mindre curry paste.
Kålroten er alt for lite brukt, til tross for at den er skikkelig god. Det er så uendelig mange spennende muligheter, men vi anbefaler å starte med denne oppskriften her!
Når nypotetene kommer er det bare å spise i vei, mens du kan. De smaker så utrolig godt. Denne retten er perfekt på en lys og lun sommerkveld, men kan også nytes akkurat når du vil. Kos dere.
Du bare må prøve denne fyldige og smaksrike japanske pannekaken. Selve retten heter Okonomiyaki. Vår vri er fylt med harkaramellisert løk og røkt skinke. Toppet med jalapenos-majones.
I denne salaten kan du bruke de urtene du digger mest. Liker du basilikum - kjør på. Foretrekker du heller persille, ramsløk, kjørvel eller løpstikke, så hiver du det i. Salaten kan også toppes med bacon, røkelaks eller stekt kylling. Nam!
Denne gratengen sørger for å fylle hverdagen din med litt ekstra digge grønnsaker. Du kan bruke den som tilbehør til kjøtt og fisk, men den er også god alene. Nyt!
Dette er en frokostrett fra Midtøsten og Nord Afrika. Den smaker supergodt, med masse egg og tomat i. Prøv den til middag også, med nanbrød eller toast til.
Server denne retten som en spennende forrett, eller supergod lunsj. Du kan gjerne bruke gulbeter til, og droppe fetaosten. Uansett, smaken er fantastisk.
En sødmefylt salat med jordbær og vannmelon slår aldri feil, spesielt ikke om sommeren. Toppet med en hjemmelaget dressing, fylt med olivenolje, honning og sitron, blir det rett og slett perfekt.
Denne sprø og spicy salaten passer til nesten hva som helst, og er skikkelig god. Chilismaken varierer du helt selv. Smak deg fram, og finn den perfekte styrken.
Kung Pao fra Sichuan-provinsen lages vanligvis med kylling og szechuan pepper, slik som her. Prøv denne oppskriften, og gled deg til en skikkelig herlig smaksopplevelse.